Content Marketing

Online marketing – of internetmarketing is voor ieder bedrijf van belang. Of je nu opzoek bent naar een sterke merkidentiteit, meer merkbekendheid, nieuwe markten en doelgroepen of meer leads wilt genereren.

De wereld van online marketing is enorm omvangrijk. Ik heb gekozen mij te richten op een aantal onderdelen zoals content marketingSEO optimalisatie, Digital media buying en e-mailmarketing. 

freelance online marketeer

Wat kan ik voor je doen

Digital Media Buying

Online of digital media buying is het inkopen van media uitingen gericht op een specifieke doelgroep. Dit is al lang niet meer uitsluitend weggelegd voor grote spelers met enorme budgetten. Ieder bedrijf kan baat hebben bij deze doelgroepgerichte marketing. 

Ik heb ruime ervaring met grote én beperkte budgetten. Daarnaast kan ik bij het gehele proces betrokken zijn of slechts een deel daarvan. Van analyse & strategie tot campagne optimalisaties.

Google AdWords (SEA)

Social media advertising
Instagram, Facebook, Pinteres, Twitter en LinkedIn

Native Advertising Platforms
Taboola, RevContent, Outbrain

SEO – zoekmachine optimalisatie

Werd jij met gym altijd als laatste gekozen? Laat dit niet ook met je website gebeuren. Ik zorg ervoor dat jouw website stijgt in de lijst organische zoekresultaten.

E-mailmarketing​

E-mailmarketing is een goede manier om klanten op een persoonlijke manier te benaderen. Zo bouw je een loyaal klantbestand op.

Kennis van de Europese privacy regelgeving (AVG)
Ervaring met Mailchimp

Content Marketing

Contentmarketing is een goede manier om prospects en klanten aan te trekken én je online zichtbaarheid te vergroten. Met de juiste content weet ik jouw bezoekers te verleiden de volgende stap in de funnel te zetten.