Diensten

Freelance SEO copywriters en tekstschrijvers liggen inmiddels voor het oprapen. Dus wat heb ik wat al die andere niet hebben? Nou, ik doe waar ik goed in ben, werk super nauwkeurig en doe dit ook nog eens tegen een scherp uurtarief. Verder ben ik heel gezellig en kan ik als geen ander de juiste tone of voice vinden voor iedere doelgroep. Als extra bonus maak ik een top notch bakkie pleur en kan ik de hele top 2000 mee zingen. Maar goed, voor dat laatste ben ik niet in te huren. 

Van bierviltje tot diepte interview en van vacaturetekst tot werken-bij website. Wanneer je letters in een bepaalde volgorde nodig hebt ben ik je vrouw. 

Heeft jouw kofschip allang een ijsberg geraakt? Geen probleem, ik help je graag met het controleren / corrigeren / optimaliseren / redigeren van jouw teksten. 

Naast het schrijven van teksten spreek ik ook een aardig woordje CEO en knutsel ik met gemak een hippe Adwords / Facebook / Linkedin campagne in elkaar. 

Ik ben de trotse eigenaar van verschillende websites. Heb je interesse in op maat gemaakte native content, een advertorial of een advertentie campagne